Hoppa till innehåll
Hem » Så här söker du lägenhet

Så här söker du lägenhet

  För att söka lägenhet hos oss gör du en intresseanmälan här på vår hemsida. När du skickat in din ansökan står du med i vår bostadskö. Blir du anvisad en lägenhet kommer information om detta till den e-postadress du angivit i din ansökan. Du måste uppdatera din ansökan var 3e månad för att står kvar som sökande.Får du inget erbjudande beror det på att vi oftast har väldigt många sökanden till varje ledigt objekt. Det är viktigt att din ansökan uppdateras efter 3 månader om du fortfarande vill stå kvar som sökanden till våra bostäder.

   

  Svar på vanliga frågor och funderingar.

  Går det endast att söka lägenhet via hemsidan? Ja det går endast att söka lägenhet genom att fylla i en intresseanmälan via hemsidan, du placeras då i vår bostadskö.

  Hur ser jag vilken plats i kön jag har? Det går i dagsläget inte att se vilken plast du har, ett eventuellt erbjudande om lägenhet går ut till den e-postadress du gett till oss i din intresseanmälan.

  Får jag någon bekräftelse på att jag är registrerad i bostadskön? Din bekräftelse får du direkt på din skärm när du skickat in din ansökan, ”tack för ditt meddelande” bekräftar att vi mottagit din ansökan. Ingen annan bekräftelse skickas på mail eller liknande.

  Jag får aldrig något erbjudande trots att jag sökt så länge, varför? Vi har många sökanden till våra bostäder, därför kan vi inte erbjuda alla sökanden en lägenhet. Glöm inte bort att uppdatera din ansökan var 3e månad om du vill stå kvar som sökanden till våra bostäder.

  Kan jag ringa er för att se om det finns något ledigt? Alla lediga lägenheter vi får in förmedlas till vår bostadskö genom att vi skickar ut ett erbjudanden via e-post. Det går inte att få ett erbjudande om lägenhet via telefon. Däremot är du naturligtvis alltid välkommen att ringa oss om alla frågor och funderingar!

   

  Välkommen med din ansökan!

  //PROVENTUM FASTIGHETER